Aretusklubi nüüd Facebook’is

Aretusklubi “Eesti Bernhardiin” avas maailma suurimas suhtlusvõrgustikus Facebook omanimelise lehekülje: http://www.facebook.com/AretusklubiEestiBernhardiin

Facebookis on kasutaja loonud juba üle 462 000 eestlase ning lehe eesmärk on tutvustada Aretusklubi võimalikult paljudele huvilistele. Aretusklubi Facebooki lehekülg on mõeldud kõigile, kellele pakuvad huvi bernhardiinid.

Oma Facebooki lehtedel hakkame operatiivselt edastama olulist infot ja anname parima, et olla igale huvilisele maksimaalselt kättesaadavad. Ühtlasi on sellise sotsiaalvõrkumise üheks eesmärgiks muuta ühingu liikmete omavahelist suhtlemist senisest aktiivsemaks. Loodetavasti kroonib sedagi püüdlust peatselt edu 🙂

Kõik huvilised, kes meie Facebooki lehega ühinevad, saavad seal postitada pilte, linke, videosid, kommenteerida ning avada diskussioone erinevatel teemadel.